Over ons

De meisjes van het Smeer ‘m, onder leiding van Saskia en Martine, doen dagelijks hun uiterste best om met een stralende lach de lekkerste lunchgerechten en koffies te serveren.

Smeer’m zaak

De stralende gezichten die dagelijks is de zaak te vinden zijn, zijn Talitha, Lizzy & Inez. Inez tovert de heerlijkste broodjes en tosti’s uit haar keuken, terwijl Lizzy door de zaak hobbelt om jullie een fijne middag of lunchpauze te bezorgen en te woord staan. Die lekkere gebakjes uit de vitrine, die worden gebakken door Talitha.

Smeer’m vergaderarrangementen

Smeer’m is sinds 2019 een samenwerking aangegaan met Seats2Meet, in de LocHal. Hier zijn 14 vergaderzalen te huur waar wij dagelijks de mooiste aangeklede tafels met lekkers voor jullie neerzetten. Vragen over zo’n vergaderzaaltje voor groepen van 4 tot 500 man? Dan kan je terecht bij Caro.

Smeer’m catering

Op locatie een een lekkere lunch laten bezorgen voor jou en je collega’s? Kan! De stralende meisjes uit het vaste keukenteam zijn Linda en Pleun. Nina zorgt met heel haar vloerteam dat alles overal op tijd is. Zij rijden we in ons groene wagentje door de straten van Tilburg om iedereen van ons lekkers te laten proeven.

Vragen over catering? Dan kan je terecht bij Hélène.

Ook werken bij Smeer’m?

Uiteraard hebben we nog een heel team met stralende dames die ons versterkt op de drukke dagen! Op zoek naar een leuke bijbaan? Stuur dan je CV naar nina@smeer-m.nl.

Of bel met 013 7810018

Heb je specifieke wensen of verzoeken, geef ons een seintje!

 

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Back to Top