Smeer’m BAKT

Smeer’m BAKT

Ontstaan van Smeer’m BAKT

Al voor de corona-uitbraak kregen we steeds meer vraag naar taart en andere zoete lekkernijen. Toen de horeca gedwongen de deuren moest sluiten en er hierdoor veel minder te doen was, had onze keukenprinses Talitha uitgebreid de tijd om allerlei baksels uit te proberen en haar bakskills te optimaliseren. Een geluk bij een ongeluk. Als kind ging ze al naar de bibliotheek om bakboeken te verzamelen en begon ze met haar missie om mensen blij te maken met baksels. Iets wat haar tot op de dag van vandaag nog steeds heel gelukkig maakt. Zo is het idee ontstaan om Smeer’m te verrijken met een eigen bakkerij. Smeer’m BAKT zorgt dagelijks voor een vitrine met huisgemaakte taarten en andere zoete lekkernijen. Geniet van een heerlijk stukje taart bij een lekker bakje verse koffie of thee of als toetje voor na je broodje.

Ben je binnenkort jarig, ga je trouwen of heb je gewoon zin in een hele taart voor jou alleen? Smeer ‘m BAKT op bestelling de heerlijkste taarten om jouw feest compleet te maken. Op deze pagina staat een hele hoop inspiratie voor taarten die je kunt bestellen. Heb je bepaalde dieetwensen of wil je een specifieke taart, er is veel mogelijk! Al deze baksels zijn zoals je van ons gewend bent ook mee te nemen, zodat je ook thuis kunt genieten van een ambachtelijk stukje zoet.

 


Stel zelf je taart samen


Kies hieronder je taartpunten & verras je vrienden en familie

(of gewoon jezelf) met allerlei verschillende punten taart!

Vul je gegevens in op het formulier onderaan de pagina.

Betaling gaat per pin bij het afhalen.

Wil je een bestelling plaatsen voor vandaag?

Bel dan 013 781 00 18 of kom langs & kijk in de vitrine wat we hebben liggen.


Zoet

Let op, deze truffels zijn niet op voorraad

Deze hebben wij over 3 werkdagen in huis

Klik hier om online jouw taart te bestellen

Kies hierboven jouw taart, vul hier je gegevens in & bestel deze online.
Voor de bevestiging
Afhaalmoment
Totaal

Dit bedrag is alleen om de totaalprijs te zien, hierna volgt nog geen betaling. Je kan afrekenen bij het afhalen in de zaak.
Start Over

Subscribe to our newsletter to get the latest scoop right to your inbox.

Back to Top