Smeer’m BAKT oud

Onze bakprinses Talitha
Kruidnoten karamel cheesecake
Kruidnoten karamel cheesecake
Carrotcake
Zoet verwenplankje

Ontstaan

Al voor de corona-uitbraak kregen we steeds meer vraag naar taart en andere zoete lekkernijen. Toen de horeca gedwongen de deuren moest sluiten en er hierdoor veel minder te doen was, had onze keukenprinses Talitha uitgebreid de tijd om allerlei baksels uit te proberen en haar bakskills te optimaliseren. Een geluk bij een ongeluk. 

Als kind ging ze al naar de bibliotheek om bakboeken te verzamelen en begon ze met haar missie om mensen blij te maken met baksels. Iets wat haar tot op de dag van vandaag nog steeds heel gelukkig maakt. 

Zo is het idee ontstaan om Smeer ‘m te verrijken met een eigen bakkerij. Smeer ‘m BAKT zorgt dagelijks voor een vitrine met huisgemaakte taarten en andere zoete lekkernijen. Geniet van een heerlijk stukje taart bij een lekker bakje verse koffie of thee of als toetje voor na je broodje.

Een hele taart?

Ben je binnenkort jarig, ga je trouwen of heb je gewoon zin in een hele taart voor jou alleen? Smeer ‘m BAKT op bestelling de heerlijkste taarten om jouw feest compleet te maken. Op deze pagina staat een hele hoop inspiratie voor taarten die je kunt bestellen. 

Heb je bepaalde dieetwensen of wil je een specifieke taart, er is veel mogelijk! Al deze baksels zijn zoals je van ons gewend bent ook mee te nemen, zodat je ook thuis kunt genieten van een ambachtelijk stukje zoet.

Proeverij voor groepen?

Ook voor grote groepen is het mogelijk om te genieten van huisgemaakte zoete baksels. Natuurlijk kun je hier hele taarten voor bestellen, maar het is ook mogelijk een combinatie van verschillende kleine stukjes zoet te kiezen, in de vorm van een zoet boxje of zoete plank. Ook hier is weer heel veel mogelijk, dus neem gerust contact met ons op!
Stuur voor meer informatie een mailtje (naar info@smeer-m.nl) of kom gezellig even langs.
Aardbeienroomtaartje
Zoet verwenboxje
Red velvet taart
Triple chocolate coffee brownie
Ananas-kokoskruimeltaart
Oreo cheesecake (in de doos)
Zoute Karamel cheesecake
Zoet verwenplankje
Stroopwafelcake
Triple chocolate coffee brownie
Peren-abrikoostaartje
Mars cheesecake
Speculaas cheesecake
Carrotcake

 

Altijd als eerste op de hoogte? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Back to Top